Paviljoen Genneper parken | Vacatures
15254
page-template-default,page,page-id-15254,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Paviljoen Genneper Parken

Leuke jobs midden in het groene hart van Eindhoven met een goed salaris, aantrekkelijke werktijden
in het gezelligste team van Eindhoven !!!

Ons team bestaat in de zomer uit ruim 60 medewerkers waarvan een kleine 20 in de keuken werkzaam zijn en de rest ´aan de voorkant´. Veel jonge mensen met hart voor de zaak maken van ons team een soepel draaiend geheel met veel onderlinge gezelligheid. Er hang een leuke sfeer, het werk is afwisselend (terras, restaurant, feesten & events) en we betalen goed en betrouwbaar uit, waardoor onze medewerkers vaak langer dan gemiddeld bij ons blijven werken.

We zoeken vanaf medio april weer flinke versterkingen voor al onze afdelingen. Zowel vast, oproepbaar als flexibel. Uren en dagen kun je zelf in overleg met ons bepalen. Ervaring is niet altijd nodig, we zorgen voor een interne training. Ook voor de meer ervaren sollicitanten. Onze uren zijn gunstig te noemen in de horeca, 80% van de tijd werk je overdag.

KEUKEN :
De keuken is het hart van onze zaak en binnen dit hechte team zoeken we een aantal medewerkers.
Onze keuken sluit AL om 20.00u, dus erg laat wordt het niet snel (of je moet blijven afteren).

Klik op de functie om direct te solliciteren

Zelfstandig werkende kok voor 24-38 uur. Samen bekijken we wat je wilt en als je eenmaal aan het werk bent en het bevalt van beide kanten zit een contract voor onbepaalde tijd er al snel in.
4 daagse werkweek (1 dag in weekeinde) met 38 uur (80% voor 2000u) behoort tot de mogelijkheden.

Leerling kok voor 24 , 32 of 38 uur. Heb je enige opleiding in de horeca en wil je de keuken als vak beter leren. Wij helpen je met opleiding, werkervaring en een betaalde job verder in je carriere.
3-5 daagse werkweek (1 dag in weekeinde).

Keuken-medewerkers borrelkaart voor met name zaterdag en/of zondag. Ben je 17 jaar of ouder dan kun je zonder ervaring solliciteren.
We zorgen dat je een allround  medewerker wordt die verantwoordelijk is voor de bereiding van de snacks & fingerfood. Later kunnen daar nog handelingen bijkomen (desserts, pizza).

Afwassers met 1 of meer vaste dagen (of dagdelen) per week. Na een korte inwerkperiode kun je al aan de slag in onze geautomatiseerde spoelkeuken.
Vanaf 16 jaar kun je hiervoor solliciteren. Doorgroeien naar hulpkok is zeker mogelijk, velen uit de spoelkeuken gingen je al voor.

BEDIENING :
Ter aanvulling op ons bestaande team zoeken we een gezonde mix van ervaren en onervaren personeel vanaf 17 jaar of ouder. Zowel voor- als achter de bar, overdag en avondfeesten, partime of juist 1 of meerdere dagdelen per week (flexibel). Bij elke functie is dit te bespreken. Onze salarissen liggen hoger dan gemiddeld en bij flexkrachten betalen we vakantiedagen en snipperuren direct uit.
Sommige functies kunnen gecombineerd worden.

 

Klik op de functie om direct te solliciteren

 

Floormanagers voor 24 – 38 uur per week. Samen bekijken we wat je wilt en als je eenmaal aan het werk bent en het bevalt van beide kanten zit een contract voor onbepaalde tijd er al snel in.
4 daagse werkweek (1 dag in weekeinde) met 38 uur (80% voor 2000u) behoort tot de mogelijkheden. Ook een deeltijd functie (24 uur) kan.
Heb je een aantal jaren ervaring binnen de horeca, ben je vriendelijk en gastvrij ingesteld dan ben jij onze juiste gastheer/dame die we zoeken.

Runners food & drinks (serveersters/obers) voor 1 of meerdere dagen per week, alles is bespreekbaar. Ervaring gewenst maar ben je onervaren, dan leren wij je het zo.
Voor enkelen behoort een vaste job tot de mogelijkheden. De meesten kunnen gecombineerd met school het hele jaar door parttime aan de slag blijven.
Begin april verzorgen wij intern een spoedopleiding voor iedereen die nieuw in het vak is of zichzelf wil verbeteren.

Barkeepers voor 1 of meerdere dagen per week, alles is bespreekbaar. Ervaring gewenst maar ben je onervaren, dan leren wij je het zo.
Voor enkelen behoort een vaste job tot de mogelijkheden. De meesten kunnen gecombineerd met school het hele jaar door parttime aan de slag blijven.
Begin april verzorgen wij intern een spoedopleiding voor iedereen die nieuw in het vak is of zichzelf wil verbeteren.

Party & Event crew voor met name op vrijdag en/of zaterdagavond (20.00u tot 03.00u). We hebben veel avondfeesten zoals bruiloften, verjaardagen of personeelsfeesten. Ook organiseren we zelf events zoals technoparty’s, disco feesten of andere dance events. We zoeken als aanvulling op onze avondploeg nog enkele obers/serveersters en barmedewerkers.
Ervaring is een pre maar niet echt noodzakelijk. Leeftijd (vanaf 18+) speelt verder geen rol, jong en oud kan prima op een feestje vooruit. Combineren met dagfunctie op andere dagen is ook bespreekbaar.

Interesse in een of meerdere jobs, mail info@pgpe.nl met korte motivatie en foto. Onze sollicitatie-procedure start in februari 2022,
we nemen mensen aan tot eind maart waarna (eventuele) opleiding en inwerken start in april.