Reserveren

Onze arrangementen

Iets te vieren met vrienden, familie of collega’s? Samen beleven vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij, met aandacht, voor het arrangement dat meebeweegt met jóuw moment. Wij zullen er alles aan doen om jouw middag of avond tot een onvergetelijk moment te maken.

Bedrijfsdag

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende bedrijfsdag? Zoek niet verder! Paviljoen Genneper Parken verwelkomt je te midden van de weelderige groene pracht van het Genneper Parken.

borrelen eindhoven (4)

Bedrijfsborrel

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende bedrijfsborrel? Zoek niet verder! Paviljoen Genneper Parken verwelkomt je te midden van de weelderige groene pracht van het Genneper Parken. Hier vind je alle ruimte om een onvergetelijk borrel te vieren.

borrelen eindhoven (5)

Jubileum vieren

Vier je jubileum bij ’t Paviljoen! Of het nu gaat om een sprankelend huwelijksjubileum, zoals het gouden jubileum (50 jaar) of om het vieren van een bijzondere mijlpaal in het leven, bij Paviljoen Genneper Parken ben je aan het juiste adres!

borrelen eindhoven (3)

Lunch & diner

Paviljoen de Genneper Parken heeft alles in huis voor echte levensgenieters. Voor mensen die een mooi glas wijn, een bijzonder bier of heerlijke gerechten weten te waarderen. Iedere dag staat de deur open en klinkt er een fijn deuntje op de achtergrond voor een ontspannen sfeer.

dineren eindhoven (11)

Bedrijfsfeesten

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Paviljoen Genneper Parken verwelkomt je te midden van de weelderige groene pracht van het Genneper Parken.

borrelen eindhoven (3)

Vergaderen

Op zoek naar een unieke locatie die voor iedereen goed bereikbaar is, gratis parkeerplaatsen biedt, in de natuur zit én ook activiteiten bied voor ontspanning tussendoor? Hebben wij!

paviljoen eindhoven (22)

BBQ’en

Voor een heerlijke BBQ in een natuurlijke omgeving ben je bij ons aan het juiste adres! Met een scala aan gerechten waaruit je kunt kiezen, zorgen wij voor verrassende smaken die ervoor zorgen dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van dit bijzondere moment.

feestje geven eindhoven (1)

Familiedag

Samen lachen, samen spelen, samen herinneringen maken. Dat is precies wat je kunt verwachten met een familiedag bij Paviljoen Genneper Parken!

familiedag eindhoven (7)

Koffietafel

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de uitvaart en condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Bij Paviljoen Genneper Parken geven we graag invulling aan deze wens.

koffietafel eindhoven (1)

Trouwen

Yes, you said yes! Dan is de tijd aangebroken om jullie bruiloft te gaan organiseren. De mooiste dag van jullie leven! Daar maken wij graag onderdeel van uit met alles wat we te bieden hebben

trouwen eindhoven (7)

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?