Reserveren
feestje geven eindhoven (1)

BBQ’en

Dat wordt bakken en braden!

Dat wordt bakken en braden!

Voor een heerlijke BBQ in een natuurlijke omgeving ben je bij ons aan het juiste adres! Met een scala aan gerechten waaruit je kunt kiezen, zorgen wij voor verrassende smaken die ervoor zorgen dat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van dit bijzondere moment. Al onze producten komen van de Keurslager en zijn om je vingers bij af te likken!

BBQ’en in Eindhoven

Op zoek naar de perfecte plek om jouw BBQ-feest tot een smakelijk succes te maken? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres.

Wij bieden een ruime keuze aan BBQ-arrangementen, elk met zijn eigen unieke smaak en stijl. Van de klassieke smaken van onze ‘BBQ ’t Paviljoen’ tot de weelderige opties van onze ‘BBQ Deluxe’, we hebben voor elk wat wils. Ga je voor een Amerikaanse smaaksensatie met onze ‘BBQ All American’, of liever een mediterrane twist met onze ‘BBQ Mediterraans Deluxe’? En laten we de vegetarische optie niet vergeten voor onze groene genieters. Vanaf slechts €31,95 per persoon geniet je van een onvergetelijke BBQ-ervaring!

BBQ spelregels

> BBQ’s gaan altijd met een minimum van 25 personen. Ben je met minder?
> Dan dient er alsnog voor 25 personen te worden afgenomen.
> Onder de 35 personen mogen jullie lekker zelf BBQ’en.
> Liever een kok erbij? Dat kan! Voor 55,- per uur grilt hij graag alle heerlijke gerechten voor jullie.
> Uiterlijk 10 dagen van tevoren horen wij het definitieve aantal personen en eventueel restricties.
> Zijn er speciale wensen of allergieën? Geef ons dan a.u.b. van tevoren door zodat we iets lekkers kunnen voorbereiden. Dit kan 10 dagen van tevoren.

Toetje of dessert?

Hoe je het ook noemt, het maakt de avond altijd compleet! Wil jij aan het einde van jouw BBQ genieten van een heerlijk dessert? Bekijk dan onze dessertmogelijkheden met een keuze uit:

> Tiramisu
> Verst fruit
> IJs Tuk Tuk: Vanuit onze foodtruck in de tuin serveren we 3 smaken schepijs met de lekkerste bijpassende toppings.
> Toetjestafel: Een hemelse selectie van zoete desserts, waaronder verrukkelijke tiramisu, mango-passie bavarois, gebak met witte chocolade en aardbei, en vers fruit… Altijd weer iets nieuws en voor ieder wat wils, om je vingers bij af te likken!
> Handijsje: De geliefde lekkernijen van OLA! Kies uit ons volledige assortiment, van Raketje tot Magnum en Ben & Jerry’s.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?