Reserveren
borrelen eindhoven (4)

Bedrijfsdag

Ontdek de perfecte locatie voor jouw bedrijfsdag!

Ontdek de perfecte locatie voor jouw bedrijfsdag!

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende bedrijfsdag? Zoek niet verder! Paviljoen Genneper Parken verwelkomt je te midden van de weelderige groene pracht van het Genneper Parken. Hier vind je alle ruimte om een onvergetelijke dag te vieren. Laat ons je helpen bij het organiseren van jouw bedrijfsdag. Met zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar, kunnen we tot wel 1500 collega’s verwelkomen. Kom en ontdek de perfecte plek om samen herinneringen te maken.

Top locatie voor een bedrijfsdag!

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsdag in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ’t paviljoen biedt niet alleen culinaire verwennerij, maar ook een unieke en sfeervolle locatie. Ons paviljoen, omringd door groen en gelegen in het prachtige Genneper Parken, geeft jouw bedrijfsdag een bijzondere sfeer. Of het nu binnen in ons gezellige paviljoen is of buiten op ons terras of in de tent, jullie bedrijfsdag krijgt een karakteristieke touch.

Goed bereikbare locatie in Eindhoven

’t paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is. Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Catering

Natuurlijk kunnen de lekkere drankjes & hapjes niet ontbreken bij jullie bedrijfsdag! Wij bieden 2 verschillende arrangementen aan namelijk, Basic & deluxe. Deze gaan al vanaf 7,- p.p.pu. Voor de lunch hebben wij ons heerlijk Buffet ‘T Paviljoen, Perfect om weer vol energie door te gaan! Voor de BBQ liefhebbers opgelet, de keuze is reuze. Lekker bourgondisch of toch vegatarisch?

Voorzien van alle gemakken

Een andere reden dat wij de perfectie locatie zijn voor jullie speciale dag, is dat wij alle middelen in huis hebben voor een geslaagde dag. Leuke oud Hollandse spellen, mini-golven of Jeu de boulles? Bij ons kan het! Via externe contacten is het ook mogelijk om spellen te doen zoals wie is de mol, muziek bingo & meer!

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?