Reserveren
borrelen eindhoven (3)

Bedrijfsfeesten

De perfecte locatie voor jouw bedrijfsevenement

De perfecte locatie voor jouw bedrijfsevenement

Ben je op zoek naar een perfecte locatie voor jouw volgende bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Paviljoen Genneper Parken verwelkomt je te midden van de weelderige groene pracht van het Genneper Parken. Hier vind je alle ruimte om een onvergetelijk feest te vieren. Laat ons je helpen bij het organiseren van jouw bedrijfsfeest. Met zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar, kunnen we tot wel 1500 collega’s verwelkomen. Kom en ontdek de perfecte plek om samen herinneringen te maken.

Feestlocatie Eindhoven

De ideale locatie (uitgeroepen tot beste feestlocatie 2018 en 2019 door ‘Licht op Eindhoven’) voor alle zakelijke uitstapjes. Kom je met collega’s of klanten, het maakt voor ons niets uit. Ons personeel past zich direct aan en in onze sfeervolle en gezellige accommodatie voelt iedereen zich direct thuis.

Goed bereikbare locatie in Eindhoven

’t paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats met 300 plaatsen beschikbaar, waar parkeren gratis is. Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Arrangementen

Een proost samen met collega’s, er zijn genoeg redenen om er samen een feestje van te maken! Om jullie bedrijfsfeest helemaal compleet te maken bieden wij verschillende arrangementen. Wij hebben 2 soorten pakketten voor de drankjes & hapjes, De basic en De luxe al vanaf 7,- p.p.p.u. Natuurlijk hebben we hierbuiten ook genoeg losse keuzes, Kijk snel hieronder!

Voorzien van alle gemakken

Een andere reden dat wij de perfectie locatie zijn voor uw feest, is dat wij alle middelen in huis hebben voor een geslaagd feest. Zo zijn wij flexibel om mee te denken met het regelen van een geluidsinstallatie of een dj die voor jullie de muziek zal verzorgen voor een overgetelijke avond!

Handig om te weten!

> Met de voetjes van de vloer onder genot van de beats van een DJ of band? Dan vindt jullie feest standaard plaats binnen in het Paviljoen gezien geluidsoverlast buiten.
> Gezellige borrel met achtergrond muziek? Dan kan jullie feest op al onze terrassen plaats vinden. Wij hebben gratis JBL boxen en microfoon op aanvraag.
> Voor een dansfeest wordt ons Paviljoen afgehuurd. We halen hiervoor ons restaurant helemaal leeg en bouwen dit om als sfeervolle feestzaal.
> Afhuren van het paviljoen kan vanaf 100 personen. Alles daaronder vragen we 450,- locatiekosten met een minimum van 80 personen.
Boven de 150 personen wordt de tuinkamer mee verhuurd.
> Dansfeestjes kunnen starten vanaf 20:30 uur tot 01:30 uur
> In overleg is het Paviljoen zelf te decoreren en te versieren.
> Het is mogelijk om een eigen DJ te huren. Deze dient zelf een DJ booth, geluid en discoverlichting mee te brengen.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?