Reserveren
borrelen eindhoven (5)

Borrelen

Waar je ook van houdt, bij ons zit je altijd goed!

Waar je ook van houdt, bij ons zit je altijd goed!

De kunst van het samenzijn met een glas in de hand en een lach op het gezicht! Want bij ons draait borrelen om meer dan alleen drinken. Het gaat om het creëren van herinneringen, het delen van verhalen en het vieren van het leven. En vergeet niet onze borrelhapjes, de perfecte aanvulling op elke slok en elk gesprek. Van knapperige nacho’s tot lekkere borrelplanken, elke hap is een feest. Proost op gezelligheid, proost op vriendschap, proost op het goede leven!

Borrelen

Iemand al een tijdje niet gezien? Wacht niet en reserveer nu jullie gezellige borrel! Buurt lekker bij onder het genot van een drankje & lekker hapje! Genoeg keuze van lekker bourgondisch tot heerlijke vegetarische snacks.

Gezellig samenkomen!

Graag met een gezelschap borrelen? Bij Paviljoen Genneper Parken zijn er verschillende mogelijkheden om jullie borrel helemaal compleet te maken. Kies jullie favoriete hapjes en wij verwennen jullie gasten de gehele borrel.

Wist je dat wij zelfs ons eigen Blond bier hebben?

Borrel arrangementen

Om jullie borrel helemaal compleet te maken hebben wij verschillende arrangementen in drankjes & hapjes. Dranken arrangementen gaan al vanaf €7, p.p.p.u. De hapjes arrangementen gaan al vanaf 8,50 per persoon.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?