Reserveren
familiedag eindhoven (7)

Familiedag

Samen lachen, samen spelen, samen herinneringen maken.

Jouw familiefeestje midden in het groen!

Samen lachen, samen spelen, samen herinneringen maken. Dat is precies wat je kunt verwachten met een familiedag bij Paviljoen Genneper Parken! Met een overvloed aan activiteiten, lekker eten en nog beter gezelschap, zal het een dag zijn om niet te vergeten.

Top locatie voor een familiedag!

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een familiedag in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geniet van een potje midgetgolf, een lekkere lunch/diner of neem plaats in het zonnetje met een heerlijke borrel. Ons paviljoen, omringd door groen en gelegen in het prachtige Genneper Parken, geeft jouw familiedag een bijzondere sfeer. Of het nu binnen in ons gezellige paviljoen is of buiten op ons terras of in de tent, jullie familiedag krijgt een karakteristieke touch.

Wandelen of fietsen met de familie

Naast de activiteiten op onze locatie zijn er ook uitgebreide mogelijkheden om het prachtige Genneper parken te ontdekken. Aan de rand van ons paviljoen is namelijk het prachtige Genneper Parken te vinden. De uitstekende uitvalsbasis voor het spotten van een diversiteit aan flora en fauna op loopafstand van ons paviljoen. 

Goed bereikbare locatie in Eindhoven

’t Paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t Paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is.

Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?