Reserveren
feestje geven eindhoven

Feestje Geven?

Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk feest!

Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk feest!

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gebeurtenis, ons sfeervolle Paviljoen biedt de ideale setting voor een feest in stijl. Ontdek onze feestarrangementen en geniet van een zorgeloze viering omringd door de prachtige natuur van de Genneper Parken.

Top locatie!

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest in Brabant? Paviljoen Genneper Parken is zeer geschikt als feestlocatie. ‘T Paviljoen biedt niet alleen culinaire verwennerij, maar ook een unieke en sfeervolle locatie. Ons paviljoen, omringd door groen en gelegen in het prachtige Genneper Parken, geeft jouw feest een bijzondere sfeer. Of het nu binnen in ons gezellige Paviljoen is, buiten op ons terras of in de tent, jouw feest krijgt een karakteristieke touch.

Vier jouw feestje zoals jij het wil!

Bij Paviljoen Genneper Parken begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we flexibele feestarrangementen die aansluiten bij jouw wensen en budget. Kies uit diverse catering opties, drankarrangementen en entertainment mogelijkheden om jouw feestje precies zo vorm te geven als jij wilt.

Stuur ons een mailtje met jouw wensen, dan gaan wij aan de slag om jou te helpen om van jouw speciale dag een groot succes te maken!

Voorzien van alle gemakken

Een andere reden dat wij de perfectie locatie zijn voor uw feest, is dat wij alle middelen in huis hebben voor een geslaagd feest. Zo zijn wij flexibel om mee te denken met het regelen van een geluidsinstallatie of een dj die voor jullie de muziek zal verzorgen. Of denk aan een lekker en goed verzorgd buffet.
Uw feest zal gegarandeerd tot in de late uurtjes doorgaan! Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Goed bereikbare locatie

’t Paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t Paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is.

Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het Paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?