Reserveren
borrelen eindhoven (3)

Groepen

Voor elke gelegenheid een passend arrangement!

Voor elke gelegenheid een passend arrangement

Proost samen met collega’s, vrienden of familie. Er zijn genoeg redenen om er samen een feestje van te maken. Wij zullen er alles aan doen om jouw middag of avond tot een onvergetelijk moment te maken. Dus kom je met een gezelschap? Reserveer snel!

Groepslunch

Gezellig met een groter gezelschap lunchen, dat is bij ons geen probleem! Ben je met een groep van 15 personen? Dan bieden wij een heerlijke à la carte lunch. Voor groepen groter dan 15 personen bieden wij heerlijke lunchbuffetten v.a. 21,50 p.p.

Diner arrangementen

Voor de grotere groepen hebben wij keuze uit 2 verschillende 3-gangenmenu’s. We hebben een Basic- en een Deluxe menu, al vanaf 32,50 p.p.

Meer zin in een lekkere BBQ? Geen probleem!
Vanaf 25 personen kun je bij ons ook genieten van verschillende BBQ arrangementen. Nieuwsgierig naar een van de vijf BBQ’s?

Hapjes en drankjes arrangementen

Om jullie dag helemaal compleet te maken hebben wij verschillende arrangementen in drankjes & hapjes. Wij hebben 2 soorten pakketten voor de drankjes & hapjes, De basic en De luxe, al vanaf 7,- p.p.p.u. Natuurlijk hebben we hiernaast ook genoeg losse keuzes, kijk snel hieronder!

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?