Reserveren
borrelen eindhoven (3)

Jubileum vieren

De perfecte locatie voor het vieren van jouw jubileum!

Vier je jubileum bij ’t Paviljoen!

Of het nu gaat om een sprankelend huwelijksjubileum, zoals het gouden jubileum (50 jaar) of om het vieren van een bijzondere mijlpaal in het leven, bij Paviljoen Genneper Parken ben je aan het juiste adres!
Wij weten dat elk jubileum een uniek verhaal verdient en daarom bieden wij de perfecte setting om dit te vieren, compleet met alle toeters en bellen die je maar kunt bedenken. Onze prachtige locatie, te midden van de betoverende Genneper Parken, vormt het ideale decor voor een onvergetelijk feest.

Jubileum vieren in Eindhoven

Een jubileum mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Geef een jubileumfeest waar nog jaren over nagepraat wordt. Wij helpen je met de organisatie om een geslaagd feest neer te zetten.

Goed bereikbare locatie in Eindhoven

’t paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is. Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?