Reserveren
koffietafel eindhoven (1)

Koffietafel

Een rustgevende manier om iemand te herdenken met uitzicht op onze groene bosrijke omgeving.

Uitvaart met condoleance

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de uitvaart en condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Zij geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden. Bij Paviljoen Genneper Parken geven we graag invulling aan deze wens.

Midden in het groen

Een rustgevende manier om iemand te herdenken en sterkte te wensen aan alle nabestaanden met uitzicht op onze groene bosrijke omgeving. Een panoramaview op de mooie groene tuin en het Genneper Parken. Een mooie plek midden in het groen om terug te denken aan de fijne momenten.

Koffietafel in Eindhoven

Condoleances kunnen emotioneel al heel zwaar zijn. Dan is het fijn om een warme ruimte te hebben, waarin u samen met uw dierbaren kunt zijn en op een intieme manier afscheid neemt. Een ruimte die zich ook leent voor een diversiteit aan speciale wensen op het gebied van catering. Had de overledene bijzondere wensen? Wij geven er graag invulling aan.

Goed bereikbare locatie

’t Paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t Paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is.

Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?