Reserveren
dineren eindhoven (11)

Lunch & diner

Zakelijk dineren in het groen? Laat het smaken!

Laat het smaken.

Paviljoen de Genneper Parken heeft alles in huis voor echte levensgenieters. Voor mensen die een mooi glas wijn, een bijzonder bier of heerlijke gerechten weten te waarderen. Iedere dag staat de deur open en klinkt er een fijn deuntje op de achtergrond voor een ontspannen sfeer. Neem plaats in het gezellige café of de fijne serre. Is het lekker weer? Strijk dan neer op één van de zonnige terrassen met uitzicht op onze prachtige tuin.

Heerlijk lunchen

Gezellig met collega’s of de hele afdeling lunchen, dat is bij ons geen probleem! Tot 15 personen hebben wij een heerlijke a la carte lunch. Voor groepen groter dan 15 hebben wij Ons heerlijk lunchbuffet “t Paviljoen v.a. 21,50 p.p.

Geniet van een diner

Voor de grotere groepen hebben wij keuze uit 2 verschillende 3-gangenmenu. We hebben een Basic menu & een de luxe, al vanaf 32,50 p.p.

Lekkere BBQ? Ook geen probleem! vanaf 25 personen is een BBQ ook mogelijk. Nieuwsgierig naar een van de 5 BBQ’s, klik dan snel hieronder!

Snelle lunchbreak?

Lekker & snel lunchen met collega’s in de pauze? Maak gebruik van onze lunchservice. Kijk op de lunchkaart, geef uw bestelling telefonisch door en geef een aankomsttijd door.

Wij zorgen dan dat de gerechten binnen 5 minuten na aankomst op tafel staan zodat u binnen uw pauze kunt lunchen. Makkelijk, snel en vers!

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?