Reserveren
trouwen eindhoven (7)

Trouwen

Zeg 'ja' tegen een droombruiloft bij Paviljoen Genneper Parken!

Yes, you said yes!

Dan is de tijd aangebroken om jullie bruiloft te gaan organiseren. De mooiste dag van jullie leven! Daar maken wij graag onderdeel van uit met alles wat we te bieden hebben. Want onze veelzijdige locatie is perfect voor het vieren van een prachtige bruiloft. Wij zorgen voor de kers op de bruiloftstaart. Zeggen jullie dan “ja”?

Ja, ik wil in het groen trouwen!

Kies voor een betoverende bruiloft bij ‘t paviljoen, omringd door de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Met de zon die schittert en de vogels die zachtjes zingen, wordt jullie ceremonie een onvergetelijk moment. Ontdek de mogelijkheden voor een romantische bruiloft in het groen bij Paviljoen Genneper Parken.

Jullie droomdag!

Trouwplannen? Kom vrijblijvend eens kijken bij ’t Paviljoen. We kunnen na de huwelijksvoltrekking (ceremonie is bij ons niet meer mogelijk), verder de gehele dag compleet verzorgen. Van ontvangst met prosecco of champagne, receptie, diner tot aan een spetterende feestavond met dj, band of entertainment. Alles onder 1 dak (of buiten). Een unieke locatie, geen zaaltje achteraf maar een sfeervol paviljoen midden in de natuur en makkelijk bereikbaar. Zelfs de huwelijksnacht doorbrengen in een goed hotel dichtbij (Hotel de Valk), behoort tot de mogelijkheden.

Bruiloft plannen

We vragen geen huur (> 100 personen) en ook het parkeren is gratis (500 plaatsen), dus u betaald alleen voor de consumpties.
De hapjes, buffets en bbq’s komen (vers) uit eigen keuken, we kunnen alles op maat verzorgen. Ook een (luxe) 2- of 3 gangen menu of zelfs een walking dinner kunnen we helemaal op uw wensen afstemmen. Natuurlijk kunnen we qua drankjes ook verschillende pakketten aanbieden, geschikt voor ieders budget!

Trouwlocatie Eindhoven

Wil je meer weten over trouwen bij Paviljoen Genneper Parken? Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden voor jullie droombruiloft. Ons toegewijde team staat klaar om jullie te begeleiden bij het plannen van een dag vol liefde, romantiek en onvergetelijke momenten.

Goed bereikbare locatie

’t Paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t Paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is.

Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?