Reserveren
paviljoen eindhoven (22)

Vergaderen

Inspirerend vergaderen te midden van al het mooie groen van het Genneper Parken

Inspirerend vergaderen midden in het groen!

Op zoek naar een unieke locatie die voor iedereen goed bereikbaar is, gratis parkeerplaatsen biedt, in de natuur zit én ook activiteiten bied voor ontspanning tussendoor? Hebben wij!

Sailcloth tent

Vergaderen, brainstormen of een presentatie geven in de Sailcloth tent? Dat kan van Maart tot Oktober. Je bent dan verzekerd van een unieke locatie waarmee je je gasten écht zult verrassen. Iedere denkbare opstelling is hier mogelijk vanwege de enorme ruimte. De tent is omringd met onze prachtige tuin waardoor je je in een groene rustgevende oase waant. Hier kunnen wij zittend ongeveer 130 gasten ontvangen en staand 200/300 personen. Scherm & beamer kunnen wij regelen tegen een meer prijs van 85,-.

Tuinkamer

Onze tuinkamer is het gehele jaar te boeken om te overleggen/ brainstormen en daarna een heerlijke lunch. Met uitzicht op onze prachtige groene tuin is het heerlijk inspirerend vergaderen. Het enige waardoor je wellicht gestoord kunt worden is het gezang van de vogels. Hier kunnen wij ongeveer 40 gasten zittend ontvangen en staand ongeveer 50/60 personen. Scherm & beamer kunnen wij regelen tegen een meer prijs van 85,-.

Arrangementen

Om de vergadering compleet te maken kunnen jullie onbeperkt genieten van verse koffie, thee met diverse smaken, Chaudfontaine blauw en rood en fruitwater. Dit alles serveren we in buffetvorm zodat uw gasten zelf kunnen pakken waar zij zin in hebben al vanaf 8,5 p.p. Én natuurlijk kan er ook een lekker lunchbuffet geserveerd worden.

Handig om te weten!

> Voor groepen tot +/- 40 personen bepalen wij een week van tevoren de locatie. Dit i.v.m andere groepen, definitieve aantallen en het weer.
> Wij zijn altijd vrij om te bepalen welke locatie wij reserveren.
Let wel; alle locaties zijn even leuk en gezellig en wij zorgen er altijd voor dat het past bij de wensen. We hebben veel ervaring dus dat komt altijd goed!
> Groepen onder de 30 personen plaatsen wij standaard in ons restaurant, serre of hoofdterras
> Alle locaties hebben (mogelijkheid tot) staan- en zitplaatsen

Vraag een voorstel aan

Wij denken graag met je mee


Contactinformatie
info@paviljoengenneperparken.nl 040 252 46 32

Paviljoen Genneper Parken 5644 RX Eindhoven Nederland

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Bedrijfsnaam
E-mailadres(Vereist)
Adres(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?

Graag een zo goed mogelijke indicatie i.v.m. de juiste beschikbare ruimte te reserveren
Mocht je flexibel zijn dan graag dit onderaan bij jouw wensen erbij vermelden zodat we zo snel mogelijk tot een beschikbare datum komen.
DD dash MM dash JJJJ
Starttijd(Vereist)
:
Eindtijd(Vereist)
:
Waar heb je interesse in?(Vereist)
Om je zo goed en gericht mogelijk te helpen zou het fijn zijn om alvast een goed idee te hebben van jouw wensen
Hoe kunnen we je het beste helpen?