Paviljoen Genneper parken | Bedrijven
16084
page-template-default,page,page-id-16084,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, borrels

De ideale locatie (uitgeroepen tot beste feestlocatie 2018 en 2019 door ‘Licht op Eindhoven’) voor alle zakelijke uitstapjes. Komt u met collega’s of klanten, het maakt voor ons niets uit. Ons personeel past zich direct aan en in onze sfeervolle en gezellige accommodatie voelt iedereen zich direct thuis. Combineer een luxe Brabantse Lunch eens met een potje minigolf of kom gezellig barbecueën op onze overdekte buitenlocatie. Liever alleen eten en drinken met elkaar, geen probleem. Zowel overdag als ‘s-avonds passen wij ons paviljoen of desnoods het hele terrein aan. U vraagt wij draaien.

Bedrijfsrecepties, jubilarissen

Een bedrijfsreceptie bij ons, is echt anders dan u gewend bent, zo midden in de Genneper Parken. Het ruime Paviljoen en het grote terras maken vele wensen mogelijk en zorgen voor een ongecompliceerde sfeer. Minder zakelijk en juist meer informeel. De mogelijkheid om van alles te combineren maakt  van het Paviljoen een ideale locatie voor een afscheid of jubileum. Wij beschikken over een grootbeeld TV, beamer, microfoons en gratis wifi.

 

Ook in de winter.
Niet alleen in de zomer is het Paviljoen een trekpleister, ook in de winter is er van alles te doen bij Paviljoen Genneper Parken. Speciaal voor bedrijven organiseren wij themafeesten, winter-BBQ´s, foodmarkets, kerstborrels en nieuwjaarsrecepties.