Reserveren

De terrassen

De ideale plek voor kinderen die volop willen spelen te midden van de natuur!
Terwijl je geniet van het uitzicht op de speelplaats, kun je in alle rust van
een gezellig drankje en een heerlijke maaltijd genieten.

Eindhovens terras midden in het groen

Hier ben je aan het juiste adres om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van de rust en schoonheid van Genneper Parken. Onze terrassen zijn de ideale plek om lekker te eten en te relaxen, omgeven door groen.

Of je nu zin hebt in een relaxte lunch in de zon of een gezellig diner onder de sterren, onze terrassen bieden de perfecte setting voor een ontspannen sfeer en heerlijk eten. Laat ons vriendelijke personeel je in de watten leggen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Of je nu een gezellig etentje met vrienden plant, een familiereünie organiseert of een speciale gelegenheid viert, onze terrassen zijn de place to be voor een goede tijd.

Veranda terras

Kom genieten op ons gezellige veranda-terras! Gelegen aan het restaurant, biedt het een prachtig uitzicht over het hele terras. Het is licht verhoogd en heerlijk overdekt, waardoor je in alle comfort kunt ontspannen terwijl je geniet van je tijd bij ons.

Lounge terras

Bekijk ook ons lounge terras, gelegen aan de achterzijde van ons terras. Wanneer het hoofdterras vol is, biedt deze ruimte een gezellige plek om te ontspannen. Het is de favoriete plek voor feestjes en borrels die graag buiten willen genieten van een sfeervolle ambiance.

Goed bereikbare locatie in Eindhoven

’t paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is. Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.