Paviljoen Genneperparken | Nieuws
15692
page-template-default,page,page-id-15692,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Nieuws

Nieuws

Vanaf maandag 11 maart wordt ons grasveld vervangen en zal de midgetgolfbaan gesloten zijn tot 29 maart. Ook de speeltuinen zijn dan gesloten. Tegelijkertijd wordt ook onze bestrating van het terras vervangen, komen er nieuwe tafels en stoelen op en maken we een leuke veranda bij de ingang van het paviljoen.

 

We willen dit allemaal graag klaar hebben op 1 april want dan zitten wij, familie Engelenburg, precies 5 jaar in het Paviljoen. Jannik en Jesper achter de bar, Sam in de bediening, Elise achter de schermen bezig met de inrichting en uitstraling en Stephan die de operationele zaken achter de schermen regelt, maar ook graag een biertje mee-tapt.

 

We willen dit vieren met al onze gasten die er aan bijgedragen hebben dat we een gezellige en leuke zaak geworden zijn waar we heel trots op zijn. Daarom willen we vanaf 2 april tot 5 april al onze bezoekers verrassen met een heerlijk stukje appeltaart bij de koffie of thee, of een lekker bittergarnituurtje bij de borrel.