Reserveren

Restaurant

Net buiten de drukte van de stad, aan de voet van Genneper Parken, vind je ons heerlijke paviljoen.
Een plek om herinneringen te maken en te genieten van heerlijke gerechten.

Lunchen/ dineren in Eindhoven

Stap binnen in ons gezellige restaurant, gelegen te midden van de betoverende schoonheid van Genneper Parken in Eindhoven. Hier vind je niet alleen een warme en gastvrije sfeer, maar ook een menu dat barst van de smaakvolle verrassingen.

Onze getalenteerde chefs gebruiken alleen de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten om gerechten te creëren die zowel hartig als verrukkelijk zijn. Van klassieke favorieten tot verassende hoogstandjes, er is voor elk wat wils op onze menukaart.

Aan de rand van Eindhoven

’t paviljoen biedt niet alleen een prachtige ambiance, maar geniet ook van een uitstekende ligging. Gelegen aan de rand van Eindhoven, bevindt het zich in het groenste hart van de stad, te midden van de natuurlijke pracht van Genneper Parken. Deze setting biedt een welkome ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar blijft.

’t paviljoen biedt een kleine parkeerplaats op het terrein zelf. Mocht deze vol zijn, dan is er aan de overkant van de weg een ruime parkeerplaats beschikbaar, waar parkeren gratis is. Voor bezoekers die gebruikmaken van het openbaar vervoer, is er goed nieuws. De bushalte bevindt zich op slechts een korte loopafstand, waardoor het paviljoen ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV.