Paviljoen Genneper parken | Prive feesten
15474
page-template-default,page,page-id-15474,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Hieronder vind u meer informatie over bruiloften, verjaardagen, jubilea, promoties, familiedagen of babyborrels.

Bruiloften :  receptie – diner – feest

Trouwplannen? Kom vrijblijvend eens kijken bij het Paviljoen. We kunnen na de huwelijksvoltrekking (ceremonie is bij ons niet meer mogelijk), verder de gehele dag compleet verzorgen. Van ontvangst met prosecco of champagne, receptie, diner tot aan een spetterende feestavond met dj, band of entertainment. Alles onder 1 dak (of buiten). Een unieke locatie, geen zaaltje achteraf maar een sfeervol paviljoen midden in de natuur en makkelijk bereikbaar. Zelfs de huwelijksnacht doorbrengen in een goed hotel dichtbij (Hotel de Valk), behoort tot de mogelijkheden.
We vragen in geen huur (> 100 personen) en ook het parkeren is gratis (500 plaatsen), dus u betaald alleen voor de consumpties.
De hapjes, buffets en bbq’s komen ook (vers) uit eigen keuken, dus kunnen we alles op maat verzorgen. Ook ook een (luxe) 2- of 3 gangen menu of zelfs een walking dinner kunnen we helemaal op uw wensen afstemmen. Natuurlijk kunnen we qua drankjes ook verschillende pakketten aanbieden, geschikt voor ieders budget. Bekijk hier een volledige impressie van onze mogelijkheden voor bruiloften.

Helaas kunnen we onmogelijk met iedereen die gaat trouwen afspreken om de locatie te bezichtigen, pas als een en ander wat concreter wordt maken we een afspraak.
Iedereen is natuurlijk wel vrij om tijdens de openingstijden eens langs te komen om alvast de sfeer te proeven of om een op onze locatie eens rond te lopen.
Sprekt dit aan vul dan het contactformulier op deze website in en geef uw wensen zo nauwkeurig mogelijk door.
We zullen dan een eerste opzet per mail versturen en als dat binnen de mogelijkheden en wensen valt, kunnen we een afspraak maken om de details door te nemen.

***

Hier kort de (on)mogelijkheden:

-geen ceremonies.
-avondfeesten vanaf 100 gasten of meer en alleen op basis van drankafkoop (3 pakketten mogelijk) en met hapjes arrangement.
-aanvang avondfeest vanaf 2030u – einde maximaal 0200u.
-de diner- en feestruimte is voor u besloten, op ons terrein of op de terrassen kunnen andere gasten aanwezig zijn.
-Band of DJ mogelijk (opbouw 1 uur voor aanvang feest). Vrije groep aanwezig.
-Geen eigen catering of drank, natuurlijk wel een echter bruidstaart.

Verjaardag, promotie of iets anders te vieren

Ons team kan prima feestjes handelen, van klein tot groot en van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Overdag of ‘s-avonds.
Vanaf 100 personen is het mogelijk een avondfeest te houden en bent u vrij om de zaak door ons te laten aanpassen in een feestlocatie met bijvoorbeeld DJ, dansvloer en een hoge tafelopstelling. In de aaneengesloten serre kunnen de gasten uitpuffen van het dansen of gezellig bijkletsen. Uiteraard kunnen we de lekkerste hapjes verzorgen. Bekijk hieronder de slideshow voor een impressie. Ook op onze buitenfeestlocatie kan er flink gefeest worden, echter harde muziek is hier niet toegestaan.

Voor een feest op het paviljoen kunnen we werken met vaste arrangementen waarbij eten en drinken in één prijs zitten.
Drankjes op nacalulatie kunnen echter ook als buffet of andere vorm van diner wordt afgenomen.
De minimale tijdsduur voor een feest of borrel is 4 uur.

Stuur ons eerst en mailtje en we maken graag een voorstel op maat. Daarna bent u altijd welkom om onze locatie te bekijken.
Afspreken kan dus alleen als er vooraf een voorstel is verzonden.

Familiedag of familiefeest

Voor een feest of familiedag kunt u ook terecht in het Paviljoen. Hoe u het wilt is geheel aan u. Bijna alles is mogelijk. Van ontvangst met koffie en huisgemaakte appeltaart tot aan een Brabantse lunch overdag of voor later op de middag een gezellige borrel met BBQ, sharing dinner of buffet. Combineer het eventueel met een potje midgetgolf: De enige sport die jong en oud samen kunnen spelen!!! Dankzij onze zandbak, speeltuintje en trampoline zullen ook de allerkleinsten zich vermaken. Voor elke familie, klein of groot hebben we wel een passende ruimte of tafel beschikbaar. Bekijk hiernaast de slideshow voor een impressie.

Babyborrels

Wil je de geboorte van jullie kind vieren op een unieke locatie, maak dan kennis met de veelzijdigheid van Paviljoen Genneper Parken. Van beschuit met muisjes, ballonnen , lekker hapjes of bv een gezellige BBQ, wij regelen het voor jullie hoor, jonge ouders. Ook een babyshower of kinderfeestje voor de familie en goede vrienden kun je aan ons overlaten.