Paviljoen Genneperparken | Reserveren
16068
page-template-default,page,page-id-16068,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Reserveer een tafeltje

Wij heten je graag welkom bij Paviljoen Genneper Parken en reserveren graag een tafeltje voor jullie.

 

Helaas is het door de nieuwe covid normen (1 oktober 2020) alleen nog maar mogelijk om voor lunch of diner te reserveren.

 

We hebben nog maar 30 zitplaatsen in het paviljoen en 40 verwarmde zitplaatsen buiten (serre en luifel) en deze willen we in deze moeilijke tijden zo efficient mogelijk invullen.

 

Daarom hanteren wij ook voor de lunch een tijdslot van 2 uur en voor diner 3 uur. Voor lunch kun je reserveren tussen 11:00u en 14:00u (aankomsttijd) met een maximaal verblijf van 2 uur). Voor diner kun je reserveren tussen 16:00u en 1900u (aankomsttijd) met een maximaal verblijf van 3 uur).

Veiligheid en gezondheid voorop (maar we moeten er natuurlijk wel van kunnen leven 🙂  ).

 

Onze excuses voor deze minder gastvrije maatregelen.

 

Voor midgetgolf kun je niet reserveren, dit is altijd mogelijk. Wil je ervoor of daarna lunchen of dineren, reserveer dan online een tafeltje en houd rekening met ca. een dik uur golven.

 

Natuurlijk kun je altijd op de bonnefooi langskomen voor een bakkie of borrel, als er tafels vrij zijn kunt je altijd plaatsnemen.